Ordina

Medior Consultant Cybersecurity / Pentester / Ethical Hacker - Nieuwegein

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 01-03-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Nieuwegein Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Medior Consultant Cybersecurity / Pentester / Ethical Hacker

#DaaromBijOrdina

Als pentester vind je mazen in het veiligheidsnetwerk, herken je dreigingen en risico’s en dicht je deze met slimme en innovatieve maatregelen en beveiligingsoplossingen. Hierbij verlies je de niet technische stakeholders niet uit het oog. Je bent eigenlijk een alleskunner: van het scripten van tools tot het configureren en testen van de beveiliging van netwerken en servers, het geeft je een boost. Je hebt een Hacker mindset, waardoor je problemen wil doorgronden en oplossen en dit aanvliegt  op een creative en out of the box manier. Naast creativiteit vraagt dit ook om actuele kennis over IT omgevingen, dreigingen, risico’s en kwetsbaarheden en begrijp je de bedrijfsprocessen van de klant. Daarom bieden we uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, heb je de ruimte om seminars te bezoeken én sparren we regelmatig binnen de open en no-nonsense community van de Security & Riskmanagement unit. Je staat er dus niet alleen voor.

#WieBenJij
Ondernemend, team player, geek, creatief en initiatiefrijk. Als ethical hacker ben je medebepalend voor het klantsucces maar ook de veiligheid van onze klanten. Bij klanten weet je de juiste toon én middelen gebruiken om adviezen te laten landen. In de projecten ben je in staat zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag te gaan om een opdracht succesvol te voltooien. Hier heb je al enkele jaren ervaring in. In je vrije tijd ben je bezig met Capture the Flags, doe je een Responsible Disclosure of heb je zelfs een CVE op je naam gezet. Verder heb je:
  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding (bij voorkeur technische informatica, informatica of Informatiebeveiliging).
  • Aantoonbare ervaring met pentesten, code reviews, ethical hacking en informatiebeveiliging.
  • Aantoonbare affiniteit met informatiebeveiliging en ethical hacking, blijkende uit certificeringen als ecPPT, GPEN of OSCP.
  • Het beheersen van een programmeer- of script-taal, zoals C, Python, Ruby of Go.
  • Een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift.

#DitVerdienJe
Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste instellingen van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je realiseert duurzame gedragsverandering die de kans op beveiligingsincidenten reduceert. En daar hoort een goede beloning bij. Plus een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om een substantiële bijdrage te leveren aan de informatieveiligheid bij klanten in de financiële sector, zorg, overheid en industrie.

#MeerWeten?

Solliciteer via de 'Solliciteer' button. Meer weten? Neem dan contact op met Roderick Volz, te bereiken op 06 - 836 535 61. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Utrecht, consultant IT security, Ethische hacker.

Contactgegevens

Contactpersoon Roderick Volz
Telefoon 06 - 836 535 61

Vestigingsplaats

Solliciteer