Ordina

Oracle Technisch Consultant - Nieuwegein

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 15-05-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Nieuwegein Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een goede beloning
Oracle Technisch Consultant

#DaaromBijOrdina

Bedrijfsprocessen beter laten werken met ERP, dat is waar Ordina voor staat. Als oer-Nederlands bedrijf zijn we betrokken bij grote projecten en beheeropdrachten, die maatschappelijk relevant zijn. Wij bouwen en beheren robuuste Enterprise Recource Planningssystemen voor grote klanten en zijn proactief in het aanbieden van innovatieve cloudoplossingen. Dat vraagt om voortdurende ontwikkeling in de systemen, maar vooral ook in jou. Daarom investeren we in jouw groei onder andere door de trainingen die je via onze Ordina Academy kunt volgen en de mogelijkheid om deel te nemen aan seminars.

Binnen onze Oracle ERP unit ben je lid van een hecht team van consultants met diverse achtergronden en specialismen. Leuke en enthousiaste collega’s met kennis van Oracle ERP, Middleware, BI en Apex. Je werkt binnen een compacte unit, maar bent tegelijk onderdeel van een grote, professionele organisatie.

De werkzaamheden die je uitvoert binnen onze Oracle ERP projecten en beheeropdrachten:
  • realiseren van nieuwe functionaliteit
  • oplossen van problemen, afhandelen van incidenten en wijzigen van bestaande functionaliteit
  • ondersteunen van onze functioneel consultants
  • testen van eigen werk en van collega’s

Standplaats: Nieuwegein of Groningen

#WieBenJij
Je bent een leergierige ICT-specialist met ten minste 2 jaar werkervaring met een passie voor programmeren, technisch applicatiebeheer en consultancy. Persoonlijke groei is voor jou belangrijk en een gevoel voor humor en gezonde dosis energie zijn meer dan welkom.

Jouw profiel:
  • je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur IT gerelateerd)
  • je het ervaring met het uitvoeren van uiteenlopende ontwikkel projecten
  • je hebt bij voorkeur kennis van BPEL, Java, XSLT, XPath en webservices of je bent om dit op te doen
  • je hebt ontwerpervaring
  • je hebt ervaring met applicatiebeheer
  • kennis van Oracle EBS is een pré

#DitVerdienJe
Bij Ordina vind je the best of both worlds. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het datagedreven tijdperk. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

#MeerWeten?
Solliciteer via de 'Solliciteer' button. Meer weten? Neem dan contact op met Hila Leupen-Turabaz, te bereiken op 06-30516203. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

#jebentwatjebijdraagt
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Utrecht, IT specialist, Consultamcy, IT consultant.

Contactgegevens

Contactpersoon Hila Leupen-Turabaz
Telefoon +31630516203

Vestigingsplaats

Solliciteer